Nytt datum och ny plats för kretsstämman

På grund av COVID-19-pandemin har styrelsen beslutat att genomföra kretsstämman utomhus i Eriksö friluftsområde den 3 maj kl 11.00. Vi kommer att hålla till vid danspaviljongen nära vändplanen vid caféet. Tanken är att deltagarna ska kunna placera sig tillräckligt glest för att undvika smitta. I enlighet med Folkhälsomyndighetens nuvarande riktlinjer måste vi dock tyvärr råda personer i riskgrupperna att inte delta. Det är viktigt att påpeka att rekommendationerna uppdateras löpande och att situationen kan ändras åt den ena eller andra hållet till den 3 maj. Vi kommer att hålla dig uppdaterad här på hemsidan men säkraste sättet att få veta senaste nytt är genom att prenumerera på nyhetsbrevet.

Handlingar till kretsstämman:

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Bokslut

Revisorsberättelse

Valberedningens förslag

Verksamhetsplan

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.