Tina, Sara och miljön

Det blev nyligen klart att Vaxholm kommer att styras av ett majoritetsstyre bestående av M, L, KD, S och V. Tina Runhem (M) blir ny KSO och Sara Strandberg (V) 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen. Vi är naturligtvis nyfikna på hur det nya styret ser på natur- och miljöfrågorna och har därför bjudit in dessa två till ett möte.

Samlingsstyret och miljön

Tisdag 24/1 kl 18.30-20.00.

Hur vill det nya styret jobba med frågor kring Vaxholms natur och miljö? Hur tänker partierna jämka ihop sina olika ståndpunkter och prioriteringar? Viktiga ledtrådar till hur miljöpolitiken kommer att se ut finns i partiernas svar på vår valenkät, och vi tänker använda svaren som utgångspunkt för diskussionerna. Exempel på frågor som säkert kommer upp är förslaget om ett klimatting, cykelfrämjande åtgärder, återställande av våtmarker och stopp för kalhyggen på Bogesundslandet. Lokal: Sessionsalen i Rådhuset i Vaxholm. Med reservation för ändringar. För uppdateringar, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Dela

Kommentera

2 thoughts on “Tina, Sara och miljön

  1. Väldigt tomt på Kanonen i kväll den 24 januari kan jag meddela. Visst stod det ursprungligen att det skulle vara i kväll och i Rådhuset? Bytet av lokal klarade jag men uppenbarligen inte nytt datum. För visst var det först tänkt att det skulle vara den 24 januari? Nåväl, jag fick en skön promenad. Vi ses den 8 februari. På Kanonen. 🙂

    • Ja, vi beklagar den sena ändringen vilken berodde på att de två inbjudna hastigt och lustigt blev upptagna med andra åtaganden. Bra ändå med en stärkande promenad och vi ses som sagt den 8/2! /Jan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.